Što je quizlet bez delegiranja?

Sadržaj:

Što je quizlet bez delegiranja?
Što je quizlet bez delegiranja?
Anonim

STUDIJA. Dužnost brige koja se ne može prenijeti. Znači da branitelj ne može pobjeći od odgovornosti samo delegiranjem takvih dužnosti drugome ako ih ta treća strana izvrši nepropisno. Branitelj ima dužnost ne samo brinuti se, već i osigurati da se njega vodi.

Što je dužnost koja se ne može prenijeti?

Što su obveze koje se ne mogu prenijeti? 11.1 Koncept obveze koja se ne može prenijeti koristi se za opravdavanje nametanja odgovornosti jednoj osobi za nemar druge kojoj je prva povjerila (ili 'povjerila') obavljanje nekog zadatka u njihovo ime. 11.2 Ovaj koncept je povezan s konceptom zamjenske odgovornosti.

Što je quizlet koji se ne može prenijeti?

'dužnost poslodavca nije da vodi razumnu brigu, već da se vodi računa' To znači da ako se izvođač nije pobrinuo, nije obranu da je poslodavac razumno pazio da odabere nadležnog izvođača ili da je na takvu osobu delegirao zadatak. Honeywill i Stein protiv Larkin Bros.

Što je delegirana dužnost?

Filteri . Odgovornost koja se može prenijeti na drugoga da izvrši. Vidi također dužnost. imenica.

Što od sljedećeg nije obveza brige?

Primjeri obveza skrbi koje se ne mogu prenijeti postoje u sljedećim situacijama: Između poslodavca i njegovih zaposlenika . Briga bolnice o svojim pacijentima . Odgovornost škole nad svojim učenicima.

Preporučeni:

Zanimljivi članci
Tko uzima hranu kojoj je istekao rok trajanja?
Čitaj više

Tko uzima hranu kojoj je istekao rok trajanja?

Banke i smočnice hrane po cijeloj u zemlji-posebno veće organizacije koje imaju registrirane dijetetičare u osoblju koji provjeravaju svu doniranu hranu kako bi osigurali da je i dalje sigurna za jelo i hranjiva- potaknite ljude da doniraju svoju hranu od prošlih datuma (vidi ovdje, ovdje).

Kako uključiti vođeni pristup?
Čitaj više

Kako uključiti vođeni pristup?

Za omogućen vođeni pristup: Idite na postavke > Općenito > Pristupačnost > Vodeni pristup. Uključite vođeni pristup. Dodirnite Postavke lozinke, zatim dodirnite Postavi šifru za vođeni pristup. Unesite šifru, a zatim je ponovno unesite.

Kada koristiti weeder fs19?
Čitaj više

Kada koristiti weeder fs19?

Dok je još uvijek u prvoj fazi rasta, korov se može ukloniti pomoću sredstva za uklanjanje korova. Ako je korov već sazreo, može se ukloniti samo herbicidom iz prskalice. Herbicid se također može koristiti na polju prije nego što na njemu izraste korov kako bi se spriječio njihov rast.