Je li utrka u Bristolu odgođena?

Sadržaj:

Je li utrka u Bristolu odgođena?
Je li utrka u Bristolu odgođena?
Anonim

NASCAR u Bristolu 2021 Odgođeno zbog kiše; Utrka pomaknuta na ponedjeljak. NASCAR je u nedjelju objavio da je Food City Dirt Race na Bristol Motor Speedwayu odgođen za ponedjeljak zbog jakih kiša i upozorenja o poplavama u okrugu Sullivan u Tennesseeju. Utrka će se održati u 16 sati. ET na Foxu.

Je li Bristol otkazan?

Pretplatite se sada. BRISTOL, Tenn. - Utrka NASCAR Cup Series po prljavštini koja se trebala održati u nedjelju poslijepodne sada je odgođena zbog vremenskih prilika. … To je prva trka po prljavštini za Kup seriju od 1970.

Je li trka kamiona u Bristolu otkazana?

NASCAR je odgodio utrke Cup i Camping World Truck Series za ponedjeljak, navodeći nedjeljnu prognozu za više upozorenja o kiši i poplavama u okrugu Sullivan, Tennessee, gdje se nalazi Bristol Motor Speedway. Utrka kamiona na rasporedu je u ponedjeljak ET.

Juri li se NASCAR po zemlji u Bristolu?

Nadovezujući se na uspjeh trka po prljavštini na Bristol Motor Speedway, Speedway Motorsports i Las Vegas Motor Speedway najavili su da će jesenski NASCAR tripleheader vikend 2021. biti u cijelosti trčanje po zemlji na speedway.

Hoće li se utrkivati u Bristolu ako pada kiša?

Neće biti trka po prljavštini u Bristolu u nedjelju. … Kiša je prvotno otkazala kvalifikacijske utrke i za Kamione i za Kup u subotu. NASCAR je pokušao pokrenuti utrku serije kamiona prije nego što je u subotu poslijepodne stiglo još kiše, ali utrkaje zaustavljen nakon kruga zbog nakupljanja blata na vjetrobranskim staklima vozača.

Preporučeni:

Zanimljivi članci
Možete li unakrsno referencirati neaktivni ind?
Čitaj više

Možete li unakrsno referencirati neaktivni ind?

Općenito, neaktivni IND-ovi ne mogu se unakrsno upućivati. Ponovna aktivacija se može dogoditi s podnošenjem novog protokola, ažuriranih proizvodnih podataka itd. Ponovno aktiviranje neaktivnog IND-a podliježe 30-dnevnom satu za pregled. Kada FDA može ukinuti neaktivni IND?

Što znači riječ svestran?
Čitaj više

Što znači riječ svestran?

1: obuhvatanje raznih tema, polja ili vještina također: s lakoćom okretanje s jedne stvari na drugu. 2: ima mnogo namjena ili primjena svestran građevinski materijal. 3: mijenjanje ili fluktuiranje lako: varijabilno svestrano raspoloženje. Kako se koristi riječ svestran?

U pobuni janjičara 1622. protiv?
Čitaj više

U pobuni janjičara 1622. protiv?

Ustanak janjičara 1622. protiv osmanskog vodstva označio je pad Carstva, ali s kojom sviješću i koga? Što je bila janjičarska pobuna? Godine 1807. janjičarska pobuna smijenila je sultana Selima III, koji je pokušao modernizirati vojsku duž zapadnoeuropskih linija.