Je li zapovjednik Cody oklijevao?

Sadržaj:

Je li zapovjednik Cody oklijevao?
Je li zapovjednik Cody oklijevao?
Anonim

Unatoč Codyjevom prijateljstvu s Obi-Wanom, nije oklijevao kada je primio Naredbu 66 od Vrhovnog kancelara Palpatina na kraju Ratova klonova. Pokoravajući se vrhovnom zapovjedniku Republike, Cody je dao zapovijed da se puca na svog Jedi generala, a zatim poslao trupe da vide je li ubijen.

Je li Cody izvadio svoj inhibitorni čip?

Nakon što je Codyju dano naređenje, znao bi da to neće pomoći jer bi tada on i njegov general bili ubijeni. … Pa bi pucao u trenutku kada je znao da njegov general može preživjeti, veliki pad, jer bi znao da bi Jedi mogao preživjeti nešto što je vjerojatno to.

Je li Cody stvarno pokušao ubiti Obi-Wana?

U slučaju Codyja, nije znao da je to dan kada će se izvršiti Naredba 66, pa se usredotočio na pomoć Obi Wanu jer je bio koristan za Klonske trupe. Odmah nakon što je dao svjetlosni mač Obi Wanu, dobio je neočekivano hitnost da ubije Obi Wana.

Zašto je Cody tako lako izdao Obi-Wana?

Cody izdaje Obi-Wan Kenobija, nakon primitka narudžbe 66. … Iako se u početku čini dobrim i bori se za Galaktičku Republiku, Cody je kasnije postao izdajnik zbog pogubljenja Naredbe 66 i izdao svoje Jedi nadređene kao dio velikog plana uspostave Galaktičkog Carstva i njegove dominacije nad cijelom galaksijom.

Je li Cody znao da je Obi-Wan živio?

To također sugerira da je Cody znao da on i njegovi ljudi nikada ne bi mogli izvućiGeneral Kenobi, što znači da je čak i tada zapovjednik klona shvatio da će Obi-Wan preživjeti - to također objašnjava zašto nije poslao nijednog vojnika da potvrdi da je Kenobi zapravo mrtav, a ne samo da uživa u lijepom plivanju.

Preporučeni:

Zanimljivi članci
Jesu li šetači bili sir i luk zeleni?
Čitaj više

Jesu li šetači bili sir i luk zeleni?

Odgovor: Suprotno uvriježenom mišljenju, Walkers Cheese i Onion su uvijek bili u plavim paketićima, a sol i ocat su uvijek bili u zelenim paketićima. Nemamo plan promijeniti ovo, jer je to potpis našeg brenda. Kada su Walkers sir i luk bili zeleni?

Jesu li atomske orbitale hibridizacija?
Čitaj više

Jesu li atomske orbitale hibridizacija?

U kemiji, orbitalna hibridizacija (ili hibridizacija) je koncept miješanja atomskih orbitala da se formiraju nove hibridne orbitale (s različitim energijama, oblicima, itd., od komponentnih atomskih orbitale) prikladne za uparivanje elektrona za formiranje kemijskih veza u teoriji valentne veze.

Kada izlazi mitska odiseja o Therosu?
Čitaj više

Kada izlazi mitska odiseja o Therosu?

Dungeons & Dragons Mythic Odysseys of Theros (D&D Campaign Setting and Adventure Book) tvrdi uvez – ilustrirano, 21. srpnja 2020.. Vrijedi li kupiti mitske odiseje o Therosu? Sve u svemu, jako mi se sviđa Mythic Odysseys of Theros .