Jesu li Sherlock i Molly zajedno?

Sadržaj:

Jesu li Sherlock i Molly zajedno?
Jesu li Sherlock i Molly zajedno?
Anonim

Molly počinje kao svojevrsna obožavateljica Sherlocka, njegujući neuzvraćenu naklonost prema velikom detektivu. U 2. sezoni saznajemo da je ona više od svoje ljubavi prema Sherlocku - suprotstavlja mu se, stječe njegovo poštovanje i postaje sastavni dio Sherlockovog plana da lažira svoju smrt.

Je li Sherlock zaljubljen u Molly?

Sherlock voli Molly Iako to čini kako bi joj spasio život, Sherlock igrajući se s njezinim emocijama kao da je tako okrutan. No, scena dobiva zadovoljavajući obrat kada se Molly odgurne i natjera Sherlocka da prvi kaže "Volim te".

Je li Sherlock spavao s Molly?

Molly također kaže da je Sherlock spavao u njezinoj sobi dok je imala rezervu jer su se oboje složili da mu je potreban prostor. To implicira da je Sherlock možda ostao s Molly negdje između njegove lažirane smrti i njegovog povratka budući da je ona bila jedna od rijetkih ljudi koji su znali da je još živ i da joj vjeruje.

U koga je Sherlock zaljubljen?

Irene Adler je manji negativac iz BBC-jeve kriminalističke drame, Sherlock. Irene je jedno od jedinih ljubavnih interesa Sherlocka Holmesa.

Je li Sherlock Holmes oženio nekoga?

“Naravno da znamo da se Sherlock nikad ni za koga nije oženio. Ako se i zaručio… vjerojatno je to bio razlog zašto je odmah otišao u Švicarsku i skočio s ruba provalije.”

Preporučeni: