Da li Sherlock završi s Molly?

Sadržaj:

Da li Sherlock završi s Molly?
Da li Sherlock završi s Molly?
Anonim

Sherlock voli Molly Ali, scena dobiva zadovoljavajući obrat kada se Molly odgurne i natjera Sherlocka da prvo kaže "volim te".

Jesu li se Molly i Sherlock okupili?

Molly počinje kao svojevrsna obožavateljica Sherlocka, njegujući neuzvraćenu naklonost prema velikom detektivu. U 2. sezoni saznajemo da je ona više nego njezina ljubav prema Sherlocku - ona mu se suprotstavlja, stječe njegovo poštovanje i postaje sastavni dio Sherlockova plana da lažira svoju smrt.

S kim završi Sherlock Holmes?

Bio je to sretan kraj za Sherlocka Holmesa i Joan Watson. U finalu serije Elementary u četvrtak, pod nazivom "Their Last Bow", CBS-ova detektivska drama započela je svoju posljednju epizodu trogodišnjim vremenskim skokom nakon što je Sherlock (Jonny Lee Miller) lažirao smrt.

Je li Sherlock spavao s Molly?

Molly također kaže da je Sherlock spavao u njezinoj sobi dok je imala rezervu jer su se oboje složili da mu je potreban prostor. To implicira da je Sherlock možda ostao s Molly negdje između njegove lažne smrti i njegovog povratka budući da je ona bila jedna od rijetkih ljudi koji su znali da je još živ i da joj vjeruje.

U koga je Sherlock zaljubljen?

Irene Adler je manji negativac iz BBC-jeve kriminalističke drame, Sherlock. Irene je jedno od jedinih ljubavnih interesa Sherlocka Holmesa.

Preporučeni: