Mogu li koristiti floetrol kao medij za izlijevanje?

Sadržaj:

Mogu li koristiti floetrol kao medij za izlijevanje?
Mogu li koristiti floetrol kao medij za izlijevanje?
Anonim

Floetrol se koristi za unutarnje i vanjske radove, za prskanje i, sada, za izlijevanje akrila. Ovaj medij je izvrstan za izlijevanje akrila jer usporava sušenje slikanja, što znači da ne morate žuriti i možete uživati u procesu i stvoriti pravo remek-djelo.

Koja je razlika između medija za izlijevanje i Floetrola?

Nema razlike. Stanice – činilo se da 100% Floetrol daje bolje stanice. … Suh izgled – pa, ružan, ali osim toga, bilo je nešto više sjaja na Liquitexu, međutim oba testa s sredstvom za izlijevanje liquitexa imala su rupe i pukotine u boji, nešto što nikad prije nisam imao kada sam koristio samo Floetrol.

Čime možete zamijeniti medij za izlijevanje?

Dakle, ukratko, najbolje alternative medijima za izlijevanje su Mod Podge, PVA ljepilo ili obični Elmer's Glue. Sve ove alternative savršeno funkcioniraju kao zamjena za komercijalni medij za izlijevanje.

Mogu li napraviti vlastiti medij za izlijevanje akrila?

uradi sam recept za srednje izlijevanje

Naš recept za medij za izlijevanje napravljen je miješanjem PVA ljepila, sredstva za akril sjaj, akrilnog retardera i vode. Ispod su omjeri svakog dijela tako da možete napraviti svoj! Također možete vidjeti kako se to radi u našem video tutorialu.

Koji je najbolji medij za izlijevanje akrila?

Liquitex Pouring Medium Liquitex je najpoznatiji brand i medij za izlijevanje na tržištu umjetnina,posebno napravljen za umjetnike. Općenito se smatra najboljim višenamjenskim medijem i poželjnim izborom za fluidne umjetnike, no također je i najskuplji od svih medija za izlijevanje.

Preporučeni: