Može li Voldemort pobijediti Dumbledorea?

Sadržaj:

Može li Voldemort pobijediti Dumbledorea?
Može li Voldemort pobijediti Dumbledorea?
Anonim

Albus Dumbledore je najočitija osoba koja može pobijediti Voldemorta a da se uopće ne oznoji (ionako nije da mu je preostalo puno znoja). Sama Rowling je u knjigama izričito izjavila da je Dumbledore jedina osoba od koje se Voldemort boji otkad on zapravo nije jednak protiv njega.

Je li Voldemort moćniji od Dumbledorea?

Dumbledoreova moć nad Voldemortom prvenstveno je bila u njegovoj mudrosti. … Voldemort je uvijek bio spreman na sve, najčešće na zlo, zbog svoje nečovječnosti i razorne moći, kao pojedinac i kao vođa, što ga je uvijek činilo slabijim i manje vrijednim od Dumbledorea. Dumbledore je uvijek pokazivao velike magične sposobnosti.

Tko bi pobijedio Dumbledorea protiv Voldemorta?

I strateški gledano, Dumbledore je pobijedio Voldemorta. Iako je imao nešto početne sreće (Dnevnik), njegova neumoljiva potraga uspjela je ući u trag ostalim horkruksima i da nije kletve iz prstena, možda bi uništio i ostale.

Kako Dumbledore nije pobijedio Voldemorta?

Dumbledore nije pokušavao ubiti Voldemorta. Dumbledore je tada poslao snažnu čaroliju na Voldemorta, koju je Mračni Gospodar bio prisiljen blokirati Srebrnim štitom; čarolija nije naštetila štitu, ali je ispuštala dubok zvuk poput gonga dok je bio odbijen.

Tko je najjači čarobnjak u Harryju Potteru?

10 najjačih čarobnjaka u Harryju Potteru

  1. HarryLončar. Smiješno je - mnogi popisi stavljaju ovog lika niže u hijerarhiju moći, ali ne vidim zašto.
  2. Albus Dumbledore. Dumbledoreovo ime je sinonim za magičnu moć. …
  3. Severus Snape. …
  4. Voldemort. …
  5. Molly Weasley. …
  6. Gellert Grindelwald. …
  7. Bellatrix Lestrange. …
  8. Bill Weasley. …

Preporučeni: