Napušta li callie torres Greyovu anatomiju?

Sadržaj:

Napušta li callie torres Greyovu anatomiju?
Napušta li callie torres Greyovu anatomiju?
Anonim

Callie je bila udana za Georgea O'Malleya, ali se razvela nakon što ju je prevario s Izzie Stevens. … Arizona joj je na kraju ponudila ugovor o skrbništvu kako bi se mogla preseliti u New York, pa je Callie napustila Grey's Anatomy u 12. sezoni.

Zašto Callie napušta GREY-ovu anatomiju?

Kako je napisana Callie Torres? Nakon gadne bitke za skrbništvo s Arizonom, Callie se preselila u New York s djevojkom Penny, koja je dobila prestižnu ponudu za posao. Neko vrijeme nakon preseljenja, Callie i Penny su prekinule. Callie je još uvijek u New Yorku, sa Sofijom i Arizonom koje su se tamo preselile nakon 14. sezone.

Želi li Callie napustiti GREY-ovu anatomiju?

Nakon što je emitirano finale 12. sezone Grey's Anatomy (u kojem je Callie postigla sporazum o zajedničkom skrbništvu sa svojom bivšom Arizonom i preselila se u New York City), Sara Ramirez je objavila izjavu u kojoj izražava svoju zahvalnost za vrijeme provedeno s Grey'som i objašnjava svoje odluka da napusti emisiju (putem Entertainment Weekly).

Da li se Callie vraća?

Callie se htjela preseliti u New York s Penny Blake (Samantha Sloyan). … Dakle, Arizona se preselila u New York. Sada je također moguće da su se Arizona i Callie vratile zajedno na Grey's Anatomy. U Capshawovoj posljednjoj epizodi, Arizona je priznala da se nije mogla prestati smješkati dok je slala poruke Callie o selidbi.

Zašto je Arizona dobila Sofiju?

Naposljetku, Arizoni je bilo dosta, i onaizjavila da je ona Sofijina majka bez obzira na sve (ona je legalno posvojila djevojku). … Očito se sucu svidjelo ovakvo ponašanje u stilu kralja Solomona - jer majka koja je voljela svoje dijete ne bi tražila da je prepolovite - i dodijelio je isključivo skrbništvo Arizoni.

Preporučeni:

Zanimljivi članci
Što znači srebrni?
Čitaj više

Što znači srebrni?

Medicinska definicija srebra:, koji se odnosi na srebro ili sadrži srebro, posebno kada je monovalentno. Što znači trific? neprijelazni glagol. 1: za promet. 2: usredotočiti svoj trud ili interes široko: angažirati, baviti se piscem koji se često bavi hiperbolom.

Zašto je napalm zabranjen?
Čitaj više

Zašto je napalm zabranjen?

Rekli su da je napalm, koji ima karakterističan miris, korišten zbog svog psihološkog učinka na neprijatelja. Konvencija UN-a iz 1980. zabranila je upotrebu napalma protiv civilnih ciljeva, zastrašujuće mješavine mlaznog goriva i polistirena koji se lijepi za kožu dok gori.

Da li kapelin nese jaja?
Čitaj više

Da li kapelin nese jaja?

Za razliku od mnogih drugih vrsta čamca, kapelin ne ulazi u slatku vodu da bi se mrijestio, već leže jaja umjesto blizu obale, čak i na valovima ispranim šljunkom plaža. Međutim, kao i ostali čamci, kapelin je uglađena, vitka riba s maslinastozelenim leđima i srebrno bijelim trbuhom.