Što se događa s charlesom i šikom?

Sadržaj:

Što se događa s charlesom i šikom?
Što se događa s charlesom i šikom?
Anonim

Ali nešto se zlokobno događa s njim. Početkom 4. sezone, Charles posjećuje Bettynog brata prevaranta Chica (Hart Denton) u zatvoru i ispostavilo se da su Charles i Chic zapravo romantični partneri koji rade na uništavanju obitelji Cooper.

Što se dogodilo s Charlesom i Chicom?

Nešto kasnije, našao se da živi u Centervilleu gdje je završio romantičnu vezu s Chic i pričao mu o svom životu. Njihovo prijateljstvo se sve više pogoršavalo i neprestano su se svađali sve dok Chic nije izgubio kontrolu i navodno ga ubio tijekom svađe.

Radi li Charles stvarno s Chicom?

Charles bi zapravo mogao biti autor. Zapamtite, Charles radi s drugim zlikovcem Riverdalea Chic Cooperom (Hart Denton) otkad smo ga prvi put upoznali.

Zalaze li Charles i Chic?

Ali jedna stvar koja je šokirala sve nakon 6. epizode 4. sezone Riverdalea, u posljednje je vrijeme bila tiha. … Na kraju 6. epizode, Charles posjećuje Chica u zatvoru i otkriveno je dvojica su još uvijek u vezi.

Što se događa s Charlesom u Riverdaleu?

Čudno, epizoda gledateljima nije eksplicitno pokazala što se dogodilo Charlesu nakon što je Bughead saznao da je doslovni ubojica. Betty je rekla da će ga natjerati da prizna svoje zločine, pa je vjerojatno to slijedila i on je zatvoren sa svojimdečko sada.

Preporučeni:

Zanimljivi članci
Je li tajništvo bojackov tata?
Čitaj više

Je li tajništvo bojackov tata?

Izašli su na palubu Memorijalnog mosta Georgea Rogersa Clarka. To je mjesto s kojeg je Secretariat skočio 1973. BoJack je imao samo 9 godina. Na Sekretarijat je gledao kao na svoju očevu figuru jer se uvijek borio da uspostavi odnos s onim pravim.

Hoće li povećana prostata uzrokovati edem?
Čitaj više

Hoće li povećana prostata uzrokovati edem?

Muškarci koji imaju benignu hiperplaziju prostate (BPH), nekancerozno povećanje prostate, također mogu doživjeti erektilnu disfunkciju i probleme s ejakulacijom. Iako BPH ne uzrokuje ove probleme, neki od tretmana koji se koriste za BPH mogu to učiniti.

Za talijansku svadbenu juhu?
Čitaj više

Za talijansku svadbenu juhu?

Svadbena juha ili Talijanska svadbena juha je talijanska juha koja se sastoji od zelenog povrća i mesa. Popularan je u Sjedinjenim Državama, gdje je glavna namirnica u mnogim talijanskim restoranima. Kako se zove talijanska svadbena juha u Italiji?