Možete li se malo pozabaviti?

Sadržaj:

Možete li se malo pozabaviti?
Možete li se malo pozabaviti?
Anonim

Definicija 'give it a whirl' Ako se odlučite pokrenuti aktivnost, učinite to iako je to nešto što nikada prije niste probali.

Hoće li mu dati značenje?

neformalno.: pokušati ili probati (nešto) Mislio je da će se malo pozabaviti glumom.

Želite li ga malo protresti?

pokušati nešto učiniti, često po prvi put: nikad prije nisam plesala salsa, ali ću to protresti.

Što sam, dovraga, mislio da ću se pozabaviti?

Kažete 'što dovraga' kako biste naznačili da vas nije stalo za loš aspekt radnje ili situacije. Što dovraga, pomislio sam, dat ću to.

Odakle dolazi?

Fred iz Boyne Fallsa, Michigan, pitao je o idiomu, "da ga protresem." To je američki kolokvijalizam i datira iz kasnih 1800-ih. To znači pokušaj, posebno početni ili probni pokušaj. Ima rođake u "pokušaj" i "probaj na starom fakultetu".

Preporučeni:

Zanimljivi članci
Zabavljaju li se prijateljstvo i luz?
Čitaj više

Zabavljaju li se prijateljstvo i luz?

U epizodi, Amity i Luz su na kraju postale djevojke, a internet to obožava. Epizoda, naravno, nije samo o tome. … King shvaća da ima posebnu moć, Eda napreduje u svom prokletstvu, a Luz i Amity službeno postaju predmet. Jesu li Luz i prijateljstvo u vezi?

Jesu li se ggg svađali?
Čitaj više

Jesu li se ggg svađali?

Bilo je dugo čekanje, ali Gennadiy "GGG" Golovkin konačno je spreman za svoju obaveznu obranu naslova IBF u srednjoj kategoriji protiv Kamila Szeremete. Njih dvoje će se sastati u petak, 18. prosinca na kartici koja će se prenositi uživo na DAZN, potvrdila je usluga za streaming u utorak.

Ima li knjiga romantike?
Čitaj više

Ima li knjiga romantike?

Ovo nijenije priča o romantici. To je epska priča o potrazi heroja da spasi svijet od divljačih bogova, a tu je i dodatni prskanje romantike. Ima li romantike u Loreu Alexandre Bracken? Ne zaboravimo romantiku! Mislim da je Brackenova duologija o putnicima briljantna i da je romansa najveći aspekt romana koji mi se apsolutno svidio.