Je li bratimljenje riječ?

Sadržaj:

Je li bratimljenje riječ?
Je li bratimljenje riječ?
Anonim

glagol (koristi se bez objekta), frat·er·nized, frat·er·niz·ing. udružiti se na bratski ili prijateljski način. družiti se srdačno ili intimno s domorocima iz osvojene zemlje, neprijateljskim postrojbama, itd.

Što je bratstvo?

neprijelazni glagol. 1: družiti se ili družiti kao braća ili bratski pobratimiti s ostalim gostima na zabavi. 2a: bliski se družiti s pripadnicima neprijateljske skupine, posebno kada je protivno vojnim zapovijedima bilo naređeno da se ne bratime s neprijateljem. b: biti prijateljski ili ljubazan.

Je li bratimljenje negativna riječ?

U svom najbezazlenijem obliku, znači neku vrstu divljeg ponašanja bratstva (bratstvo ili bratstvo također dolazi od latinskog izraza fraternus, što znači "bratski."). U najgorem slučaju, postoji implikacija nezakonitosti ili skullduggering, kao u uobičajenoj frazi "bratanje s neprijateljem". Zato na zabavi, ali ne budi izdajica.

Kako se koristi fraternize u rečenici?

Pobratimiti u rečenici ?

  1. Dok se naš šef ponaša prema nama dobro, on nikada neće dolaziti na naša društvena događanja i bratimiti se.
  2. Svi su bili iznenađeni činjenicom da će se dva rivala pobratimiti i podijeliti vrč piva.

Je li bratimljenje glagol?

glagol (koristi se bez objekta), frat·er·nized, frat·er·niz·ing. udružiti se na bratski ili prijateljski način. glagol (koristi se s objektom),frat·er·nized, frat·er·niz·ing. …

Preporučeni: