Ne može učiniti ništa dobro?

Sadržaj:

Ne može učiniti ništa dobro?
Ne može učiniti ništa dobro?
Anonim

Da se ne poboljša (nešto) ili da ima ne blagotvoran učinak. Možeš se naljutiti na mene ako želiš, ali to neće biti dobro. Nažalost, čini se da lijek nije pomogao protiv bolesti tvog oca.

Što ne znači dobro?

DEFINICIJE1. da nema nikakvog učinka ili uspjeha. Razgovarat ću s njom, ali to neće biti dobro. Sinonimi i srodne riječi. Neuspjeh ili prestanak uspjeha.

Kako se ne koristi?

Nije dobro potpuna odsutnost dobra. To znači da nešto nema nikakve koristi ili vrijednosti ni za što ili nikome. Može se odnositi na osobu, kao u: “Jack je uvijek bio u nevolji. Jednostavno nije bio dobar.” Može opisati nešto kao beskorisno ili bezvrijedno, kao u: Rezervna guma nije dobra.

Koja je druga riječ za ništa dobro?

Pronađi drugu riječ za ne-dobro. Na ovoj stranici možete otkriti 29 sinonima, antonima, idiomatskih izraza i srodnih riječi za ne-dobro, kao što su: bezvrijedno, bezvrijedno, bezvrijedno, layabout, drone, slouch, guma, pardon, bezvrijedna, neupotrebljiva i prašna.

Upotrebite li ništa dobro u rečenici?

Ne bi bilo dobro pitati ga zašto. Allen nije bio dobar. Ispričavanje ne bi bilo dobro. Namjestila je alarm i zbrisala jastuke, ali nije joj pomoglo zatvoriti oči.

Preporučeni: