Je li jonel iz intervencije još trijezan?

Sadržaj:

Je li jonel iz intervencije još trijezan?
Je li jonel iz intervencije još trijezan?
Anonim

Jonel planira ostati u Arizoni na neodređeno vrijeme i prekinula je vezu s Brandonom. Jonel je trijezan od 20. ožujkath, 2016.

Je li netko iz Intervencije ostao trijezan?

Koja je stopa uspješnosti subjekata prikazanih na 'Intervenciji'? U 2017. The Daily Beast izvijestio je da je 130 od 160 ispitanika koji su predstavljeni na Intervention završilo rehabilitaciju i još uvijek su trijezni.

Kako je umrla Brittany iz Intervention?

Uzrok smrti: Kvarenje iz jednjaka kao posljedica ciroze jetre. Završen tretman, trijezan 19 mjeseci prije smrti u lipnju 2011.

Što se dogodilo Kaylene iz Intervencije?

Srećom, intervencija se pokazala uspješnom za Kaylene, koja je otišla na devetodnevni boravak na rehabilitaciji, a zatim se vratila u Sjevernu Karolinu gdje je započela liječenje metadonom. Prema emisiji, bila je čista od intervencije, što znači da je možda sada konačno postala starija sestra kakva je oduvijek mislila da jest.

Je li Dallas iz Interventiona još živ?

Umrla je od predoziranja 20. kolovoza 2016., što znači da je u osnovi umrla odmah nakon liječenja.

Preporučeni:

Zanimljivi članci
Koje je brtvljenje najbolje?
Čitaj više

Koje je brtvljenje najbolje?

Silikon je vrlo fleksibilan i djeluje kao sredstvo za odbijanje vode i vlage, čineći silikonske brtve najboljim brtvilom za prozore i kupaonice. Koje je brtvljenje najbolje kvalitete? Loctite Polyseamseal All Purpose Adhesive Caulk je vrhunsko brtvilo za sve namjene jer je dizajnirano da se koristi i kao ljepilo i kao brtvilo.

Treba li rez u c presjeku mirisati?
Čitaj više

Treba li rez u c presjeku mirisati?

Je li normalno da miriše ožiljak od carskog reza? Sve dok ga održavate čistim, područje ne bi trebalo mirisati - pa ako ima, provjerite sa svojim liječnikom jer bi to mogao biti znak infekcije. Kako znati je li vaš rez na carskom rezu zaražen?

Tko je došao na ideju o crvotočinama?
Čitaj više

Tko je došao na ideju o crvotočinama?

Izvorna ideja o crvotočini došla je od fizičara Alberta Einsteina i Nathana Rosena. Proučavali su čudne jednadžbe za koje sada znamo da opisuju taj neizbježni džep prostora koji nazivamo crna rupa i pitali što one zapravo predstavljaju. Kako je nastao koncept crvotočine?