Hoće li se ponovno otvoriti ili ponovno otvoriti?

Sadržaj:

Hoće li se ponovno otvoriti ili ponovno otvoriti?
Hoće li se ponovno otvoriti ili ponovno otvoriti?
Anonim

ponovno se otvara ili je ponovno otvoren, počinje s radom ili postaje otvoren za korištenje, nakon što je bio zatvoren na određeno vrijeme: Muzej je ponovno otvoren nakon skoro dva godine rekonstrukcije. Okačio je natpis na vrata trgovine na kojem je pisalo da će se ponovno otvoriti u 11:00.

Hoće li se ponovno otvoriti?

Karnataka razmišlja o ponovnom otvaranju fakulteta u cijeloj državi 19. srpnja 2021.. Država će se ponovno otvoriti sa 64% pohađanja studenata i 85% pohađanja osoblja na državnim i potpomognutim fakultetima.

Što znači ponovno otvaranje?

prijelazni glagol. 1: za ponovno otvaranje. 2a: ponovno započeti: nastaviti ponovno otvoriti raspravu. b: za nastavak rasprave ili razmatranje ponovnog otvaranja ugovora. 3: za početak iznova.

Kako se koristi ponovno otvaranje u rečenici?

Primjer ponovnog otvaranja rečenice. Moja vrsta je uvijek mislila da postoji način da se taj gateway ponovno otvori, a prije nekoliko dana je pristupnik puknuo. Kada je željeznički most doveo Veneciju u kontakt s kopnom i ostatkom Europe, postalo je potrebno učiniti nešto da se luka ponovno otvori za veće brodarstvo.

Je li Reotvoreno napeto?

prošlo vrijeme od reopen je ponovno otvoren.

Preporučeni:

Zanimljivi članci
Može li nspcc ukloniti dijete?
Čitaj više

Može li nspcc ukloniti dijete?

Ako je dijete u neposrednoj opasnosti, lokalne vlasti ili ovlaštena osoba (uključujući NSPCC) mogu poduzeti sljedeće radnje putem suda: može se izdati nalog za hitnu zaštitu kako bi se dijete odmah uklonilo na sigurno mjesto. Koje ovlasti ima Nspcc?

Jesu li urbane potrepštine legitimne?
Čitaj više

Jesu li urbane potrepštine legitimne?

Urban Necessities prodaje samo 100% autentičan proizvod. Ne prihvaćamo krivotvorine ili krivotvorine. Jamčimo autentičnost svakog artikla koji prodajemo, jer imamo interne stručnjake za autentifikaciju koji pregledavaju sve proizvode koji se preuzimaju i stavljaju na prodaju.

Je li to bodljikava žica ili bodljikava žica?
Čitaj više

Je li to bodljikava žica ili bodljikava žica?

Bodljikava žica, također poznata kao bodljikava žica, povremeno oštećena kao bodljikava žica ili bodljikava žica, vrsta je čelične žice za ogradu konstruirane s oštrim rubovima ili točkama raspoređenim u intervalima duž pramenovi. Zašto ljudi kažu bodljikava žica?