Hoće li elder scrolls 6 biti na xboxu one?

Sadržaj:

Hoće li elder scrolls 6 biti na xboxu one?
Hoće li elder scrolls 6 biti na xboxu one?
Anonim

The Elder Scrolls 6 je navodno "planiran" kao Xbox ekskluziva. Novinar GamesBeata Jeff Grubb na Twitteru je odbacio sugestiju da je, u nedavnom intervjuu, Pete Hines iz Bethesde nagovijestio da bi Starfield mogao doći na PS5.

Hoće li Xbox One dobiti Elder Scrolls 6?

Hoće li Elder Scrolls 6 biti na PS4 i Xbox One? Gotovo sigurno ne. Na E3 2021, Microsoft je najavio da će se Starfield za 2022. temeljiti na Creation Engineu 2 i da će biti objavljen isključivo na Xbox Series X|S i PC-u.

Na kojim će konzolama biti Elder Scrolls 6?

Sada nije tako "teško zamisliti", ha? Tek krajem prošle godine Bethesdin Todd Howard pokušavao je zamisliti budućnost u kojoj je The Elder Scrolls 6 ograničen na Microsoftove platforme, a sada je Starfield potvrđen kao Xbox i PC ekskluzivni.

Hoće li Elder Scrolls postati ekskluzivni Xbox?

Da, to znači da će The Elder Scrolls VI, koji je najavljen u isto vrijeme kada i Starfield, gotovo sigurno biti Xbox ekskluziva. Sada je vrijedno spomenuti da ni Microsoft ni Bethesda nisu izravno izjavili da će The Elder Scrolls VI biti ekskluziva za Xbox.

Hoće li Elder Scrolls 6 biti ekskluzivni Xbox Reddit?

Stariji svici 6 bit će ekskluzivna za Xbox.

Preporučeni:

Zanimljivi članci
Tijekom odrasle dobi tijelo se počinje regenerirati?
Čitaj više

Tijekom odrasle dobi tijelo se počinje regenerirati?

Tijekom odrasle dobi tijelo se počinje regenerirati. Kako se ljudi razvijaju, moralna pitanja postaju sve manje zastupljena. Ljudski razvoj je relativno uredan i odvija se postupno. Tjelesni, kognitivni i socio-emocionalni razvoj ovisni su jedan o drugom.

Zašto su temeljne zdravstvene nejednakosti važne?
Čitaj više

Zašto su temeljne zdravstvene nejednakosti važne?

Što je niži socio-ekonomski položaj pojedinca, veći je rizik od lošeg zdravlja. … Zdravstvene nejednakosti su sustavne razlike u zdravstvenom stanju različitih skupina stanovništva. Ove nejednakosti imaju značajne društvene i ekonomske troškove i za pojedince i za društva.

U eliptično polariziranom svjetlu?
Čitaj više

U eliptično polariziranom svjetlu?

Eliptično polarizirana svjetlost sastoji se od dva okomita vala nejednake amplitude koji se u fazi razlikuju za 90°. … Da je palac vaše desne ruke usmjeren u smjeru širenja svjetlosti, električni vektor bi se rotirao u smjeru vaših prstiju. Što je eliptički polarizirani val?