Je li tommee tippee dobar brend?

Sadržaj:

Je li tommee tippee dobar brend?
Je li tommee tippee dobar brend?
Anonim

Uz kombinaciju fleksibilnosti, pristupačnosti i lakoće, Tommee Tippee boce su neke od najboljih na tržištu. Ne sadrže BPA i ergonomski su dizajnirani, što omogućava jednostavno čišćenje za roditelje i jednostavno zaključavanje za bebe.

Je li Tommee Tippee dobar?

Lako se rastavlja, sastavlja i čisti, boca Tommee Tippee Closer to Nature solidna je opcija za obitelji. Na temelju njihove upotrebe boce, naši testeri roditelja rekli su da boca nudi sveukupno dobru kvalitetu, a jednostavnost korištenja bila je prilično prosječna što se tiče boca.

Koja je najbolja marka bočica za bebe?

Najbolje bočice za bebe

  • Najbolja dječja bočica u cjelini: Dr. …
  • Najbolje bočice za bebe za sprječavanje pljuvanja: NUK bočice protiv grčeva s glatkim protokom.
  • Najbolje bočice za dojene bebe: Philips Avent prirodne bočice za bebe.
  • Najbolje bočice za bebe s plinovima: Playtex Baby Ventaire bočica.
  • Najbolje boce za squirmy bebe: Munchkin Latch set od 3 boce.

Jesu li boce Tommee Tippee loše?

Sve Tommee Tippee boce ne sadrže BPA. Izrađene su od plastike zvane polipropilen koja je lagana, laka za čišćenje i potpuno sigurna. BPA – to je (CH₃)₂C(C₆H₄OH)₂ za vas štrebere iz znanosti – kemikalija je koja se koristi u nekoj plastici još od 1960-ih i može se petljati s vašim hormonima.

Jesu li boce Tommee Tippee dobre za formulu?

Mlijeko izlazi vrlopolako za nedonošče. Ventil za odzračivanje, s posebno sporom bradavicom, znači da vaša beba upija manje zraka. Bez BPA i ftalata. Dobro će raditi i za bebe hranjene adaptiranim mlijekom.

Preporučeni: