Što znači pepito na španjolskom?

Sadržaj:

Što znači pepito na španjolskom?
Što znači pepito na španjolskom?
Anonim

1. Španjolska . sendvič sa odrezak {imenica} pepito (također: churrasco, chivito)

Što Pepito znači u španjolskom slengu?

Pepito znači "mali Pepe" Koristilo bi se za dijete ili za nekoga s kim ste privrženi, b/ž, brata, sestru, bliskog prijatelja.

Je li Pepito španjolska riječ?

Pepito, umanjena verzija španjolskog imena Pepe, može se odnositi na: Pepito Arriola (1896–1954), španjolski pijanist i violinist čudo od djeteta. César Tovar (1940. – 1994.), igrač bejzbola u Major League, s nadimkom "Pepito"

Što Pepito znači na francuskom?

Gastronomija. 1. Gastronomija. lungić pepito. sendvič od filet de porc.

Što Papito znači u Portoriku?

"Papito" doslovno znači "mali tata"… i često se koristi kao izraz ljubaznosti za posebnog muškarca/dječaka u vašem životu.

Preporučeni:

Zanimljivi članci
Što znači srebrni?
Čitaj više

Što znači srebrni?

Medicinska definicija srebra:, koji se odnosi na srebro ili sadrži srebro, posebno kada je monovalentno. Što znači trific? neprijelazni glagol. 1: za promet. 2: usredotočiti svoj trud ili interes široko: angažirati, baviti se piscem koji se često bavi hiperbolom.

Zašto je napalm zabranjen?
Čitaj više

Zašto je napalm zabranjen?

Rekli su da je napalm, koji ima karakterističan miris, korišten zbog svog psihološkog učinka na neprijatelja. Konvencija UN-a iz 1980. zabranila je upotrebu napalma protiv civilnih ciljeva, zastrašujuće mješavine mlaznog goriva i polistirena koji se lijepi za kožu dok gori.

Da li kapelin nese jaja?
Čitaj više

Da li kapelin nese jaja?

Za razliku od mnogih drugih vrsta čamca, kapelin ne ulazi u slatku vodu da bi se mrijestio, već leže jaja umjesto blizu obale, čak i na valovima ispranim šljunkom plaža. Međutim, kao i ostali čamci, kapelin je uglađena, vitka riba s maslinastozelenim leđima i srebrno bijelim trbuhom.