Kada koristiti neizmjerno u rečenici?

Sadržaj:

Kada koristiti neizmjerno u rečenici?
Kada koristiti neizmjerno u rečenici?
Anonim

1 Problem izbjeglica sada je dostigao nemjerljive razmjere. 2 Njezin je doprinos bio od nemjerljive važnosti. 3 Njezini su filmovi imali nemjerljiv učinak na generaciju Amerikanaca. 4 Rat je izazvao neizmjernu patnju.

Koji su neki primjeri nemjerljivog?

Definicija neizmjernog je nešto što je nemoguće izmjeriti. Tuga majke kada izgubi dijete primjer je nečega što bi se okarakteriziralo kao neizmjerno.

Što znači neizmjerno u rečenici?

Ako nešto opisujete kao nemjerljivo, naglašavate koliko je to sjajno. [formalno, naglasak] Njegov doprinos je nemjerljiv. Sinonimi: neizmjerno, ogromno, ogromno, beskrajno Više sinonima za neizmjerno.

Kako koristite neizmjerno ili nemjerljivo?

'Nemjerljivo' se odnosi na nešto što se ne može izmjeriti, a to može biti iz raznih razloga. 'Immeasurable' također se odnosi na nešto što se ne može izmjeriti, ali iz jednog razloga, veličine. Ogromnost ili bezgraničnost nečega onemogućuje mjerenje.

Što je nemjerljivo u svemiru?

nesposoban za mjerenje; neograničeno: neizmjerno prostranstvo svemira.

Preporučeni:

Zanimljivi članci
Tijekom neurološkog pregleda liječnik procjenjuje što od sljedećeg?
Čitaj više

Tijekom neurološkog pregleda liječnik procjenjuje što od sljedećeg?

Postoji mnogo aspekata ovog pregleda, uključujući procjenu motoričkih i senzornih vještina, ravnoteže i koordinacije, mentalnog statusa (razina svijesti pacijenta i interakcije s okolinom), refleksi i funkcioniranje živaca. Što se od sljedećeg procjenjuje tijekom neurološkog pregleda?

Kako se borite?
Čitaj više

Kako se borite?

"hvatanje" u 5e je samo držanje druge osobe za njezinu košulju/oklop. Sprječavajući ih da se udalje, ali inače ne utječući baš na njihovu upravljivost. tada možete povući stvorenje sa sobom za njegov oklop (do pola vaše brzine). Sposobnost obuzdavanja osobe proizlazi iz podviga - Grappler.

Što znači nejestivo?
Čitaj više

Što znači nejestivo?

Filteri . To se ne može jesti; nije jestivo. pridjev. Što je jestivo i nejestivo? Jestivo: možete jesti . Nije-jestivo: ne možete ga jesti. Što je nejestivo voće? Abacá, Musa textilis (Musaceae) Alemow, Citrus macrophylla (Rutaceae) alpski orlovi nokti, Lonicera alpigena (Caprifoliaceae) Asparagus bobice, Asparagus of the Asparagus, Asparagus of Asparagus, Asparagus Actres Ranunculaceae) Što je nejestivi otpad od hrane?