S kim završi kisa sohma?

Sadržaj:

S kim završi kisa sohma?
S kim završi kisa sohma?
Anonim

Kisa je ozlijeđen Akito. Kisa je od djetinjstva najbolja prijateljica s Hirom Sohmom, a njih dvoje bi se često igrali i provodili vrijeme zajedno. Naposljetku, Hiro se zaljubio u Kisu, a on je priznao svoje osjećaje glavi obitelji Sohma, Akito Sohmi.

Ženi li Hiro Kisu?

Hiro voli Kisu više od svega. Dok se pokazalo da je Hiro pomalo ljut i uvijek daje sarkastične primjedbe, pokazalo se da ima nježnu stranu za Kisu Sohmu. Kad se sazna da Hiro voli Kisu, Akito prebije Kisu.

Jesu li Hiro i Kisa povezani?

Hiro je najbolji prijatelj s Kisom Sohma i voli je više od svega. Kad je Kisu pretukao Akito Sohma jer je priznao svoju ljubav prema Kisi, Hiro je bio jako uzrujan zbog sebe jer je nije mogao zaštititi.

S kim završi Momiji Sohma?

Košarica s voćem Još jedna

U jednom trenutku, Momiji se oženio ženom i s njom imao jednu kćer, po imenu Mina Sohma. Njegova kći otkriva da je Momiji naslijedio očev posao i da je sada vrlo zaposlen poslovni čovjek koji uvijek putuje.

Voli li Momiji Tohru?

10 On stvarno voli Tohru

Dok mnogi drugi članovi zodijaka imaju ljubavne interese, Momiji zapravo razvija interes za Tohru. Možda nije tako uporan kao Yuki ili Kyo u vezi s tim, ali želi biti s njom.

Preporučeni:

Zanimljivi članci
Što znači školjka?
Čitaj više

Što znači školjka?

Ceremonija prelaska linija je obred inicijacije koji obilježava sjećanje na prvi prelazak osobe preko ekvatora. Što je školjka u mornarici? Mornarica Sjedinjenih Američkih Država. Američka mornarica ima dobro uhodane rituale prelaska linija.

Je li Shaggy oduvijek bio vegetarijanac?
Čitaj više

Je li Shaggy oduvijek bio vegetarijanac?

Tijekom produkcije druge sezone (1970.), Casey Kasem postao je strogi vegetarijanac i želio je da njegov lik Shaggy slijedi njegov primjer. Hanna-Barbera je Kasemu obećala da će njegov lik od tog trenutka postati vegetarijanac. … Za zapisnik, Shag je također vegetarijanac u živoj akciji Scooby-Doo (2002).

Zašto ekstruzija znači?
Čitaj više

Zašto ekstruzija znači?

Značenje ekstruzije na engleskom proces formiranja nečega prisiljavanjem ili istiskivanjem, posebno kroz mali otvor: Vulkanska aktivnost rezultirala je istiskivanjem sloja lave. Što znači ekstruzija? Ekstruzija je proces koji se koristi za stvaranje objekata fiksnog profila poprečnog presjeka guranjem materijala kroz kalup željenog presjeka.