Hoće li se Abigail vratiti kad zazove srce?

Sadržaj:

Hoće li se Abigail vratiti kad zazove srce?
Hoće li se Abigail vratiti kad zazove srce?
Anonim

Prije dvije sezone, gradonačelnik Hope Valleya pobjegao je iz grada kako bi se brinuo za svoju bolesnu majku zbog umiješanosti glumice Lori Loughlin u skandal s upisom na fakultet. Čak iu njezinoj odsutnosti, Abigail je uvijek bila prisutna u emisiji: Bill je sada zadužen za Abigail's Cafe, ali sve što je izgradila ostaje.

Hoće li se Lori Loughlin vratiti na When Calls the Heart?

Vraća li se Lori Loughlin uskoro u 'When Calls the Heart'? … Zvijezda filma “When Calls the Heart” Erin Krakow rekla je u veljače 2021. da će podržati Loughlinov povratak u show.

Hoće li se Lori Loughlin vratiti u 8. sezonu When Calls the Heart?

Apsolutno, ako zvijezda When Calls The Heart i producentica emisije, Erin Krakow ima ikakve veze s tim. Nedavno je Erin Krakow razgovarala s ET Canada o WCTH. Pitali su je bi li željela da se vrate Lori Loughlin i njezin lik Abigail Stanton.

Hoće li se Abigail vratiti u 8. sezonu When Calls the Heart?

“Od mog srca i doma tvome, oduševljen sam što mogu najaviti potpuno novu sezonu 8 serije When Calls the Heart koja dolazi sljedeće godine”. Iako će serija biti obnovljena, još jedna glavna glumačka postava, Lori Loughlin, koja je glumila Abigail, nažalost se ne vraća.

Za koga je Erin Krakow zaručena?

Jesu li Erin Krakow i Daniel Lissing vjenčani? Ne. Dvojica glumaca su međusobno povezani jer su nekada igrali ljubavzanima se za TV seriju When Calls the Heart.

Preporučeni:

Zanimljivi članci
Je li tajništvo bojackov tata?
Čitaj više

Je li tajništvo bojackov tata?

Izašli su na palubu Memorijalnog mosta Georgea Rogersa Clarka. To je mjesto s kojeg je Secretariat skočio 1973. BoJack je imao samo 9 godina. Na Sekretarijat je gledao kao na svoju očevu figuru jer se uvijek borio da uspostavi odnos s onim pravim.

Hoće li povećana prostata uzrokovati edem?
Čitaj više

Hoće li povećana prostata uzrokovati edem?

Muškarci koji imaju benignu hiperplaziju prostate (BPH), nekancerozno povećanje prostate, također mogu doživjeti erektilnu disfunkciju i probleme s ejakulacijom. Iako BPH ne uzrokuje ove probleme, neki od tretmana koji se koriste za BPH mogu to učiniti.

Za talijansku svadbenu juhu?
Čitaj više

Za talijansku svadbenu juhu?

Svadbena juha ili Talijanska svadbena juha je talijanska juha koja se sastoji od zelenog povrća i mesa. Popularan je u Sjedinjenim Državama, gdje je glavna namirnica u mnogim talijanskim restoranima. Kako se zove talijanska svadbena juha u Italiji?